Half Pension Menu's

<< vorige

Half Pension Menu's

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze halfpension menu's.

U kunt bij ons reserveren op basis van halfpension of kiezen voor één van onze arrangementen waarin dit viergangen keuzemenu verwerkt is.


T

evens kunt u nog tot 17.00 uur op de dag zelf voor dit menu kiezen.

D

e prijs bedraagt € 27,50 per persoon.



Tijdens Kerstmis en bijzondere evenementen zoals de Amstel Goldrace gelden andere tarieven.



De aanvangstijd is tussen 18.30 uur en 19.00 uur.



I

n de periode van 22 tot 27 december hebben wij geen halfpension.
Dan gelden alleen de Kerstarrangementen inclusief uitgebreide diners.




Vrijdag 22 mei


Meloen met Italiaanse ham

***

Waterkersroomsoepje

***

Kalfsribeye met gebakken aardappeltjes,

pepersaus en groentjes

of

Heekfilet met beurre blanc saus,

gebakken aardappeltjes

en groentjes

***

Cheesecake

***



Donderdag 21 mei


Crèmesoepje van jonge tuinerwtjes

***

Pittige penne

***

Wagyuburger met truffelsaus, zoete frites,

tomatensla met mozzarella

of

Zeebaarsfilet met orzo en citrusbotersaus

***

Huisgemaakte makaron met mangosorbetijs,

vanillesaus en blauwe bessen

***


Woensdag 20 mei


Heldere kippensoep

***

T

haise avocadosalade met scampi

***

Diamanthaas met bonne femme

of

Zeeduivelfilet met bonne femme

***

Tiramisu

***




Dinsdag 19 mei


G

alia meloen met italiaanse ham

***

Waterkerssoepje

***

Kalfsribeye met echte frites en zomergroentjes

of

Heekfilet met echt frites en zomergroentjes

***

Dame Blanche

***



Maandag 18 mei



Romige aspergesoep

***

Flammkuchen

***

Kip curry met rijst en aardappelballetjes

of

Curry met scampis, rijst en aardappelballetjes

***

Cheesecake met frambozensaus

***



Menu van zaterdag 20 april

Klassieke runderbouillon met kervel

***


Chefs Pasta

***

Diamanthaas met béarnaisesaus, coleslaw,

roerbakasperges en pommes parisiennes

of

Z

eebaarsfilet met parelcouscous en pommes parisiennes

***

Cheesecake met bosvruchten en aardbeien

***


Menu van vrijdag 19 april à € 32,50


Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise

***


Aspergesoepje

***

Varkenshaas met champignonroomsaus, frites en gemengde groente

of

Sliptongetjes met ravigotesaus, frites en gemengde groente

***

T

iramisu

***


Menu van zaterdag 13 april



Kipkerriesoepje met een vleugje kokos

***


Huisgemaakte lasagna

***

Risotto met asperges, kabeljauwwang en scamp

i

of

Varkenshaas met champignonroomsaus,

gemengde groente,

frites en ijsbergsla

***

Cheesecake met yoghurtijs

***

Bij rechtstreekse boeking, via onze site, telefonisch of via e-mail garanderen wij u de laagste prijs.

© 2020 Valckenborgh

3*** Superior Hotel