Half Pension Menu's

<< vorige

Half Pension Menu's

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze halfpension menu's.

U kunt bij ons reserveren op basis van halfpension of kiezen voor één van onze arrangementen waarin dit viergangen keuzemenu verwerkt is.

T

evens kunt u nog tot 17.00 uur op de dag zelf voor dit menu kiezen.

D

e prijs bedraagt € 27,50 per persoon.



Tijdens Kerstmis en bijzondere evenementen zoals de Amstel Goldrace gelden andere tarieven.



De aanvangstijd is tussen 18.30 uur en 19.00 uur.


Op donderdag 28 november is ons restaurant gesloten.





I

n de periode van 22 tot 27 december hebben wij geen halfpension.
Dan gelden alleen de Kerstarrangementen inclusief uitgebreide diners.




Vrijdag 26 juli


Huzarensalade

**

*

Heldere kippensoep

***

Rosbief van de kogel met eigen jus,

appelcompote, bonne femme, pommes carrées

of

Tonijn van de grill met citroenbotersaus

***

Dame Blanche

***



Donderdag 25 juli


Salade caprese

Italiaanse salade met basilicum, tomaat en mozzarella

***

Gazpacho

Spaanse, koude tomatensoep

*

**

Eendenbout met couscous, ratatouille en gebakken krieltjes

of

Zalmfilet met couscous, ratatouille en gebakken krieltjes

***

T

iramisu

***


Woensdag 24 juli


Zwiterse salade

***

Soep van de dag

***

Kalfsentrecôte met dikke frites, ijsbergsla en dragonsaus

of

Fish and chips met piccalilly en ijsbergsla

***

Cheesecake met aardbeienparfait

***



Maandag 22 juli


Gravad Lachs

Huis gemarineerde zalm

***

Aspergesoepje

***

Boeuf Bourguignon met aardappelkroketjes,

pommes mousseline, erwtjes en worteltjes

of

Z

eebaarsfilet met dashibotersausje,

pommes mousseline, erwtjes en worteltjes

***

Irish Coffee parfait

***

Zondag 21 juli


Rundercarpaccio met truffelmayonaise

***

Champignonsoep

***

Varkenshaasmédaillons met hollandaisesaus,

orzo, fijne groentjes en pommes parisiennes

of

Heekfilet met hollandaisesaus, orzo,

fijne groentjes en pommes parisiennes

***

Flensjes met sinaasappelsaus en vanille-ijs

***


Vrijdag 19 juli


Pastasalade met tonijn

***

Fritattensoep

*

**

Kogelbiefstuk met pepersaus, gebakken krieltjes,

boontjes met sjalotje en spek

of

Zeeduivelfilet met tomaatje gevuld met spinazie

en een licht botersausje

***

Panna cotta met rood fruit

***



Donderdag 18 juli


Kippensoep

***

Chefs Lasagna

***

Rosbief met frites, remouladesaus,

zomergroentjes en witte koolsalade

of

Sliptongetjes met frites, remouladesaus,

zomergroentjes en witte koolsalade

***

Chocolade mousse met advocaat

***



Woensdag 17 juli


Tomatensoep

***

Hartig gevuld flensje

**

*

Limburgs kloostervarken met lintpasta,

bospaddenstoelen en broccoli

of

Spies met scampis met lintpasta,

broccoli en bospeen

***

Brusselse wafel met kersen en slagroom

***




Dinsdag 16 juli


Krabcocktail

*

**

Consommé Henri IV

***

Coq au vin

Kip in rode wijnsaus met uitjes, spekjes,

rozemarijn en rosevalaardappeltjes

of

Vispannetje

***

Apfelstrudel met vanille-ijs

***


Maandag 15 juli


Oosters pompoensoepje

***

Kleine salade met gebakken brie

***

Biefstuk van diamanthaas met roerbakgroente,

pommes parisiennes, gebakken champignons en eigen jus

of

Zeebaarsfilet met een licht botersausje,

roerbakgroente

en pommes parisiennes

***

Crème brulée

***


Zondag 14 juli


Vermicellisoepje

***

Pittige penne

***

Geschnetzeltes met aardappelkroketjes,

gekarameliseerde witlof

en gemengde salade

of

Kabeljauwwang met pommes mousseline en sugar snaps,

gemengde salade

***

Sorbetijs met vers fruit

***



Zaterdag 13 juli


Pittige avocadosalade

***

R

undvleessoepje

***

Italiaanse kip met Serranoham, gremolata,

risotto met asperges

of

Geroerbakte zalm met risotto en asperges

***

Flensje met rabarber

***



Vrijdag 12 juli


Groentesoepje

***

Toast met champignons

***

Schnitzel met bonne femme, remouladesaus en ijsbergsalade

of

Vis van de markt met bonne femme,

r

emouladesaus en ijsbergsalade

***

Dame Blanche

***



Menu van donderdag 11 juli


Cocktail Monica

***

Kokoskerriesoepje

***

Lamsrumpsteak met eigen jus, parelcouscous

met paprika en courgette

en yoghurt met harissa

of

Zeeduivelwangetjes met parelcouscous met paprika

en courgette

en yoghurt met harissa

***

Gâteau Misérable

***



Woensdag 10 juli


Aspergesoep

***

Kippenpasteitje

***

Varkenshaas met champignonroomsaus,

gebakken krieltjes, haricots verts

of

Zalmfilet met hollandaisesaus,

gebakken krieltjes, haricots verts

*

**

Aardbeien Romanov

***




Dinsdag 9 juli


Champignonsoepje

***

Chefs flammkuchen

***

Kip Stroganoff met erwtjes, worteltjes en appelcompote

of

Heekfilet met witte wijnsaus, gekarameliseerde witlof,

erwtjes en worteltjes

***

Irish Coffee parfait met crème anglaise

***




Maandag 1 juli



Aspergeroomsoepje

***

Kleine pasta met gremolata

*

**

Biefstuk van diamanthaas met frites,

gemengde groente en béarnaisesaus

of

Sliptongetjes met frites,

gemengde groente en dragonmayonaise

***

S

orbetijs met meloen

***




Menu van zondag 16 juni


Aspergeroomsoepje

***

Parmigiana di melanzana

Groentelasagna

***

Cassoulet van kip met dragon met pommes noisettes

of

Zeeduivelfilet met basmatirijst en pommes noisettes

***

Dame Blanche

***



Menu van zaterdag 8 juni


Pittige Thaise salade met rundvlees en avocado

***

Aspergeroomsoepje

***

Lamsrumpsteak met rozemarijnjus,

roerbakasperges en

gebakken champignons

of

Kabeljauwwangetjes met orzo en bospeentjes

***

Verrassingsdessert

***



Menu van vrijdag 31 mei


Aspergesoep

***

Kippenpasteitje

***

Runderbavette met béarnaisesaus, frites,

crème van pastinaak en gemengde salade

of

Sliptongetjes met béarnaisesaus, frites,

crème van pastinaak en gemengde salade

***

Dame Blanche

***


Menu van donderdag 30 mei


Pittige pompoensoep

***

Kleine salade met brie, zontomaatjes, spekjes en champignons

***

Varkenshaasmédaillons met cognacroomsaus,

orzo,

pommes noisettes en zomergroentjes

of

Zeebaarsfilet met Noilly Pratsaus,

pommes noisettes,

zomergroentjes en coleslaw

***

Tiramisu

***


Menu van woensdag 29 mei


Champignonroomsoepje

***

Groentelasagna

***

Lamsrumpsteak met rozemarijnsaus,

gebakken krieltjes en roerbakasperges

of

Heekfilet met een licht botersausje,

gebakken krieltjes en roerbakasperges

***

Cheesecake met aardbeitjes

***



Menu van zaterdag 11 mei


Minestronesoepje

***

Champignons in kruidenroomsaus

***

Rundersukade met gebakken aardappeltjes,

mousseline en roerbakasperges

of

Zeebaarsfilet met beurre blanc, mousseline en roerbakasperges

***

Dame Blanche

***



Menu van vrijdag 10 mei



Aspergesoepje

***

Lasagna bolognaise

***

Rundersteak met crème van pastinaak,

sojaboontjes en frites

of

Zalmfilet met crème van pastinaak, sojaboontjes en frites

***

Verrassingsdessert

***




Menu van zondag 5 mei


Kokoskerriesoepje

***


Chefs Flammkuchen

***

Varkenshaas met gebakken krieltjes,

béarnaisesaus,

erwtjes en worteltjes, rabarber

of

Sliptong met gebakken krieltjes,
béarnaisesaus,

erwtjes en worteltjes, rabarber

***

Yoghurt ijs met aardbeien

***



Menu van zaterdag 4 mei


Kippensoep

***


Toast met champignons, gegratineerd met brie

***

Groene curry met kip, basmatirijst, pommes noisettes

of

Groene curry met scampis, basmatirijst, pommes noisettes

***

Verrassingsdessert

***




Menu van vrijdag 3 mei


Champignonroomsoepje

***


Huisgemaakte groentelasagna

***

Gekonfijt eendenboutje met parelcouscous,

courgette en paprika

of

Gebakken zalmfilet met parelcouscous, courgette en paprika

***

Gâteau Misérable met vanillesaus

***





Menu van donderdag 2 mei



Carpaccio met pijnboompitjes en truffeldressing

***

Consommé Henri IV

***

Rundersucade met pommes parisiennes, lentegroentjes en aardappelmousseline

of

Zeebaarsfilet met beurre blanc, pommes parisiennes,

lentegroentjes

en aardappelmousseline

***

Aardbeien Romanoff

***



Menu van woensdag 1 mei


Aspergeroomsoepje

***


Kleine pasta

***

Diamanthaas met eigen jus, frites en gemengde groentjes

of

Heekfilet met hollandaisesaus, frites en gemengde groentjes

***

Dame Blanche

***


Menu van zaterdag 20 april

Klassieke runderbouillon met kervel

***


Chefs Pasta

***

Diamanthaas met béarnaisesaus, coleslaw,

roerbakasperges en pommes parisiennes

of

Z

eebaarsfilet met parelcouscous en pommes parisiennes

***

Cheesecake met bosvruchten en aardbeien

***


Menu van vrijdag 19 april à € 32,50


Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise

***


Aspergesoepje

***

Varkenshaas met champignonroomsaus, frites en gemengde groente

of

Sliptongetjes met ravigotesaus, frites en gemengde groente

***

T

iramisu

***


Menu van zaterdag 13 april



Kipkerriesoepje met een vleugje kokos

***


Huisgemaakte lasagna

***

Risotto met asperges, kabeljauwwang en scamp

i

of

Varkenshaas met champignonroomsaus,

gemengde groente,

frites en ijsbergsla

***

Cheesecake met yoghurtijs

***

Bij rechtstreekse boeking, via onze site, telefonisch of via e-mail garanderen wij u de laagste prijs.

© 2019 Valckenborgh

3*** Superior Hotel