Half Pension Menu's

<< vorige

Half Pension Menu's

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze halfpension menu's.

U kunt bij ons reserveren op basis van halfpension of kiezen voor één van onze arrangementen waarin dit viergangen keuzemenu verwerkt is.

T

evens kunt u nog tot 17.00 uur op de dag zelf voor dit menu kiezen.

D

e prijs bedraagt € 27,50 per persoon.



Tijdens Kerstmis en bijzondere evenementen zoals de Amstel Goldrace gelden andere tarieven.



De aanvangstijd is tussen 18.30 uur en 19.00 uur.



Ons restaurant is gesloten op donderdag 18 oktober en reeds geheel volgeboekt op zaterdag 27 oktober.




Menu van vrijdag 12 oktober

Licht gebonden champignonsoepje

*

**

Flammkuchen van de Chef met spek en ui

***

B

oeuf Bourguignon,

Runderstoofvlees met rode wijnsaus, erwtjes,

pommes mousseline en aardappelkroketjes

of

Sliptongetjes met hollandaisesaus, erwtjes,

pommes mousseline en aardappelkroketjes

***

Dame Blanche

***

Menu van donderdag 6 september

Heldere kippensoep

***

Penne (pasta) à la Romano

***

Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus, gegratineerde en

gebakken aardappeltjes,

crème van pastinaak en haricots verts

of

Zeebaarsfilet met beurre blanc, gegratineerde en

gebakken aardappeltjes,

crème van pastinaak en haricots verts

*

**

Dame Blanche

***

Menu van maandag 3 september

Krabsalade met meloen

***

Champignonsoepje

***

Kalfslende met frites, stroganoffsaus,

bospeen,

sugar snaps en sojaboontjes

of

Heekfilet met ravigotesaus, bospeen,

sugar snaps en sojaboontjes

***

Cheesecake

***

Menu van zondag 2 september

Preisoepje

***

Toast met gegratineerde champignons

***

Boeuf Bourguignon met aardappelkroketjes,

erwtjes en worteltjes

of

Zalmfilet met hollandaisesaus en roerbakspinazie

***

Grand Dessert

***

Menu van zaterdag 1 september


Heldere kippensoep

***

Chefs pasta

***

Zacht gegaarde kalfspicanha met paddenstoelensaus,

sugarsnaps en aardappelmousseline

of

Zeebaarsfilet met dashi botersaus,

sugar snaps en aardappelmousseline

***

Dame Blanche

***


Menu van dinsdag 28 augustus

Groentesoepje

***

Hartig flensje gevuld met ragout

***

Boeuf Bourguignon met bonne femme, frites en ijsbergsla

of

Vispannetje met frites en ijsbergsla

***

Vers fruit met mango-ijs en chocolade soufflé

***


Menu van zondag 26 augustus

Galia meloen met prosciutto

***

Kerriesoep met een vleugje kokos

***

Varkenshaasmedaillons met gebakken aardappeltjes,

champignonroomsaus, haricots verts en crème van pastinaa

k

of

Zalmfilet met dashi botersaus, gebakken aardappeltjes,

haricots verts en crème van pastinaak

***

Tiramisu

***

Menu van zaterdag 25 augustus

Heldere groentesoep met kervel

***

Kippenpasteitje

***

Biefstuk van de runderzijlende met gebakken champignons,

ravigotesaus, frites, erwtjes en worteltjes, ijsbergsla

of

Heekfilet met Noilly Pratsaus, frites,

erwtjes en worteltjes, ijsbergsla

***

Verrassingsdessert

***

Menu van vrijdag 24 augustus

Heldere kippensoep

***

Pasta van de Chef

***

Zacht gegaard kalfsstaartstuk met dragonsaus,

paddenstoelrisotto, sojaboontjes, bospeen en pommes parisiennes

of

Zeebaarsfilet met beurre blanc, paddenstoelrisotto,

sojaboontjes,

bospeen en pommes parisiennes

***

Dame Blanche

***

Menu van zondag 12 augustus

Fritatten soep

Helder soepje met flensjesreepjes

***

Pasta Romana

***

Zacht gegaarde kalfslende met tijm en rozemarijn, champignonroomsaus,

ratatouille, gemengde groente, krieltjes en pommes gratin

of

Op de huid gebakken zalmfilet met sauce van Noilly Prat,

ratatouille,

gemengde groente, krieltjes en pommes gratin

***

Apfelstrudel met vanillesaus

***



Menu van zaterdag 11 augustus

Wrap met pulled pork, crème fraîche en basilicum

***

Tomatensoepje

***

Curry met kip en kokos, taugé, courgette,

rijst en pommes parisiennes

of

Curry met scampis en kokos, taugé, courgette,

rijst en pommes parisiennes

***

Spekkoek, parfait en chocolade soufflé

***



Menu van donderdag 2 augustus

Zwitserse salade

***

Oosters pompoensoepje

***

Runder diamanthaas met stroganoffsaus,

gratin,

frites en appelcompote

of

Heekfilet met ravigotesaus, gratin, frites en appelcompote

***

Vanille-ijs met kersen

***


Menu van woensdag 1 augustus

Meloen met Serranoham, kersen en aardbeien

***

Champignonroomsoepje

***

Geschnetzeltes met orzo, pommes parisiennes

en sugar snaps

of

Visduo met beurre blanc, orzo, pommes parisiennes

en sugar snaps

***

Irish Coffee parfait

***


Menu van

Dinsdag 31 juli

Krabcocktail met meloen

***

Kerriesoepje met een vleugje kokos

***

Varkenshaas met champignonroomsaus, gebakken aardappeltjes,

gemengde groente en ijsbergsla

of

Zeeduivelfilet met béarnaisesaus, gebakken aardappeltjes,

gemengde groente en ijsbergsla

***

Gemarineerde aardbeien

***


Menu van maandag 30 juli

Vermicellisoepje

***

Kippenpasteitje

***

Boeuf Bourguignon met aardappelkroketjes,

aardappelmousseline en boontjes

of

Zeebaarsfilet met kreeftensaus, aardappelkroketjes,

aardappelmousseline en boontjes

***

C

rème brulée met spekkoek

***



Menu van zondag 29 juli

Fruitsalade

***

Tomatensoepje

***

Biologische varkens lende met gekaramelliseerde witlof

of

Kabeljauwfilet met een sausje van Limburgse mosterd,

crème van pastinaak

***

Huisgemaakte parfait van Limoncello

***




Menu van zaterdag 28 juli

Heldere kippensoep

***

Chefs Pasta

***

Kalfslapjes van de grill met gebakken

krieltjes en bospeentjes

of

Zeetong met gebakken krieltjes en bospeentjes

***

Speculaasbavarois

***



Menu van vrijdag 27 juli

Frisse fruitspies met Serranoham

***

Vichyssoise met gerookte paling

***

Curry met kip en kokos, rijst en frietjes

of

Curry met scampis en kokos, rijst en frietjes

***

Verrassingsdessert

***




Menu van donderdag 26 juli

Kipkerriecocktail met meloen

***

Minestronesoep

***

Livar varkensrollade met rozemarijn-tijmsaus

en bonne femme

of

Heekfilet in tempura met bonne femme

***

Tiramisu

***



Menu van woensdag 25 juli

Wrap met pulled pork

***

Courgetteroomsoepje

***

Parelhoen met bospaddenstoelensaus,

risotto en sojaboontjes

of

Corvinafilet met Pernodsaus en salade caprese

***

Choco ijstaart

***



Menu van dinsdag 24 juli

Rundercarpaccio met pijnboompitjes en rucola

***

Fritattensoep

***

Rosbief met pommes gratin, uien in tempura,

erwtjes en worteltjes, appelcompote

of

Franse visstoofschotel

***

Vers fruit met yoghurtijs

***



Menu van zondag 22 juli

Aspergesoep

***

Hartig flensje gevuld met ragout

***

Boeuf Bourguignon met rijst en krieltjes

of

Kabeljauwfilet met een licht mosterdsausje,

krieltjes en bospeentjes

***

Verrassingsdessert

***



Menu van zaterdag 21 juli

Tomatensoepje

***

Flammkuchen Chefs Style

***

Parelcouscous met pulled duck en sauce van yoghurt met harissa,

uien in bierbeslag

of

Parelcouscous met op de huid gebakken zeebaarsfilet

en beurre blanc met yuzu

***

Dame Blanche

***




Menu van vrijdag 20 juli

Chinese kippensoep

***

Pasta Romana

***

Kalfslapje van de grill met huisgemaakte frites,

ravigotesaus en ijsbergsla

of

"Fish and Chips"

***

Vers fruit cocktail

***



Menu van donderdag 19 juli

Krabcocktail

***

Broccoliroomsoepje

***

Züricher geschnetzeltes met aardappelmousseline,

gegratineerde witlof uit de oven

of

Zeetong à la meunière met sauce Noilly Prat,

gegratineerde witlof uit de oven en aardappelkroketjes

***

Speculaasbavarois met vanille-ijs

***



Menu van woensdag 18 juli

Kokoskerriesoepje

***

Paling op toast

***

Nasi met kipsaté, atjar en kroepoek

of

Nasi met spiesje van scampis met zoete chilisaus,

atjar en kroepoek

***

Spekkoek met mango-ijs

***





Menu van dinsdag 17 juli

Vichysoisse

Romige aardappel-preisoep, koud geserveerd

***

Kippenpasteitje

***

Kalfslende met jus naturel, krulfrietjes en roerbakspinazie

of
Zeebaarsfilet met hollandaisesaus, krulfrietjes en roerbakspinazie

***

Huisgemaakte parfait van limoncello met rabarber

***



Menu van maandag 16 juli

Cocktail Monica

***

Crèmesoepje van jonge tuinerwtjes met spekjes

***

Beenham met dragonsaus, gebakken rosevalaardappeltjes uit de oven

en gemengde groente

of

Heekfilet met sauce Tartare, gebakken rosevalaardappeltjes uit de oven

en gemengde groente

***

Cheesecake

***




Menu van zondag 15 juli

Groentesoepje

***

Pasta met huisgemaakte pesto

***

Kip Stroganoff met rijst, aardappelkroketjes en broccoli

of

Scampis Stroganoff met rijst, aardappelkroketjes en broccoli

***

Aardbeien Romanov

***





Menu van zaterdag 14 juli

Zwitserse salade

***

Gegratineerd uiensoepje

***

Kalfspicanha met tagliolini met bospaddestoelen en sojaboontjes

of

Bouillabaisse met krieltjes en bospeen

(Franse maaltijdvissoep)

***

Tiramisu

***



Menu van vrijdag 13 juli

Vitello tonnato

***

Heldere kippensoep

***

Gekonfijte eendenbout met orzo en sugar snaps

of

Gebakken zalmfilet met orzo en sugarsnaps

***

Dame Blanche

***



Menu van donderdag 12 juli

Frisse fruitspies met rauwe Italiaanse ham

***

Waterkerssoepje

***

Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus,

frites, erwtjes en worteltjes

of

Zeeduivelmedaillons met bearnaisesaus,

frites, erwtjes en worteltjes

***

Gâteau Misérable met koffiesoesje

***



Menu van woensdag 11 juli

Pittige, oosterse pompoensoep

***

Salade met gebakken spekjes en champignons

***

Biefstuk van de lende met pepersaus en gebakken aardappeltjes

of

Heekfilet met hollandaisesaus en zomergroentjes

***

Yoghurtijs met vers fruit

***

Menu van donderdag 5 juli

Rundercarpaccio met truffel crème

***

Kokospompoensoepje

***

Biefstuk van de zijlende met frites, jus naturel, erwtjes en worteltjes

of

Gebakken zalmfilet met een licht botersausje, crème van pastinaak,

frites en sla

***

Gâteau Misérable met koffiesoesje

***


Menu van woensdag 4 juli

Zwitserse salade

***

Heldere kippensoep

***

Oosterse pasta met gelakte yakitorispiesjes,

sojaboontjes en gegrilde courgette

of

Oosterse pasta met diverse stukjes geroerbakte vis,

sojaboontjes en gegrilde courgette

***

Chocolade soufflé met vanille-ijs

***




Menu van vrijdag 22 juni

Vichyssoise met truffel

***

Gegratineerde champignons op toast

***

Kalfsentrecote van de gril met roerbakasperges

of

Zeebaarsfilet met béarnaisesaus

***

Cheesecake

***



Menu van donderdag 21 juni

Carpaccio met truffelmayonaise, rucola en pijnboompitjes

***

Waterkersroomsoepje

***

Kip Stroganoff met pommes noisesttes

of

Scampi"s Stroganoff met basmatirijst

***

Ys met aardbeien en vanillesaus

***


Menu van woensdag 20 juni

Frisse meloen met Serranoham

***

Pompoensoepje met een oosterse twist

***

Kalfslende met risotto, asperges en krieltjes

of

Heekfilet met risotto, asperges en krieltjes

***

Tiramisu

***




Menu van dinsdag 19 juni

Champignonsoepje

***

Kleine pasta Bolognaise

***

Lendebiefstuk met ravigotesaus, frietjes en zomergroente

of

Vis in tempurabeslag

***

Aardbeien Romanoff

***


Menu van donderdag 7 juni

Rundercarpaccio met truffelcrème en pijnboompitjes

***

Champignonroomsoepje

***

Kip "Mertens" met selderie, wortel en dragonsaus,

aardappelkroketjes, basmatirijst en sojaboontjes

of

Scampi's met gebakken rijst, chilisaus en sojaboontjes

***

Dame Blanche

***


Menu van woensdag 6 juni
Oosters soepje van pompoen

***

Gegratineerde grotchampignons

***

Gekonfijte eendenbout met parelcouscous

of

Kabeljauwfilet met pommes mousseline en een sausje van Limburgse mosterd

***

Huisgemaakte parfait van limoncello met aardbeien

***



Menu van dinsdag 5 juni

Aspergesoepje

***

P

asta Romana

*

**

Varkenshaas met champigonroomsaus en gebakken krieltjes

of

Heekfilet met beurre blanc, erwtjes en worteltje

s

***

Tiramisu

***




Menu van donderdag 17 mei

Carpaccio van rund met truffelmayonaise

***

Kokoskerriesoepje
***
Schnitzel met wedges, ravigotesaus, boontjes met spek

of

Zeebaarsfilet met orzo, Noilly Pratsaus en sojaboontjes

***

Dame Blanche

***




Menu van woensdag 16 mei

Zwitserse kaas-worstsalade

***

Minestronesoepje

***

T

Tamme eendenfilet met roerbakgroente en aardappelmousseline

of

Kabeljauwfilet met limburgs mosterdsausje, worteltjes en gebakken krieltjes

*

**

F

lensje met vanille-ijs

***



Menu van dinsdag 15 mei

Groentesoepje

***

Kippenpasteitje

***

Runderzijlende met broccoli, asperges en krieltjes

of

Bouillabaisse

***

Cheesecake

***


Menu van zaterdag 12 mei

Ham met meloen, aardbeien, crème van balsamico

***
Aspergesroomsoep
***
Krokante kip met gebakken a

ardappeltjes, bonne femme, dragonmayonaise

of

In tempura gebakken vis met gebakken aardappeltjes

***

Verrassingsdessert


***

Menu van vrijdag 11 mei

Kippensoe

p

***

T

oast met gegratineerde champignons en brie

***

E

endenfilet met asperges en krieltjes

of

Zeebaarsfilet met asperges en krieltjes

***

Speculaasbavarois


***


Menu van donderdag 10 mei

Romig champignonsoepje

***

Flammkuchen van de Chef

***

Varkenshaasmedaillons met pepersaus en lentegroentjes
of
Heekfilet met hollandaisesaus, frietjes en ijsbergsla

***

Tiramisu


***

woensdag 9 mei


Italiaanse antipasti
***
Heldere kippensoep
***
Runderbavette met zijn eigen jus en gemengde groentjes
of
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met hollandaisesaus
***
Speculaasbavarois
***



Menu van zondag 7 mei
Wrap met pulled pork
***
Bospaddenstoelenroomsoepje
***
Kip curry met basmatirijst, gemengde salade en pommes noisettes
of
Curry met scampis met basmatirijst
***
Grand dessert
***



Menu van zaterdag 6 mei
Rundercarpaccio met truffelmayonaise
***
Aspergesoepje
***
Grainfed runder-ribeye met crème van pastinaak
of
Sliptongetjes met huisgemaakte frites en ravigotesaus
***
Parfait van zoethout en Irish Coffee
***



Menu van vrijdag 5 mei
Romige champignonsoep
***
Pipe rigate met pittige tomatensaus en kaas
***
Varkenshaasje met rosevalaardappeltjes en lentegroentjes
of
Heekfilet op de huid gebakken met bearnaisesaus
***
Tiramisu
***



Menu van zondag 16 april
Rundercarpaccio met pijnboompitjes en rucola
***
Waterkersroomsoepje
***
Runderstaartstuk met gebakken aardappeltjes, pastinaak en sugar snaps
of
Heekfilet met een licht botersausje, pastinaak en sugar snaps
***
Verrassingsdessert
***



Menu van zaterdag 15 april
Schuimige bospaddenstoelensoep
***
Hartig flensje gevuld met ragout
***
Boerderijeendefilet met aspergerisotto en dragonsaus
of
Zeebaarsfilet met sauce Noilly Prat en aspergerisotto
***
Chocolade soufflé met koffieparfait
***



Menu van van vrijdag 14 april
Heldere kippensoep
***
Spaghetti Bolognaise
***
Varkenshaas met champignonroomsaus met gemengde groentjes en verse frites
of
Sliptongetjes met ravigotesaus, verse frites en gemengde groentjes
***
Tiramisu
***

Bij rechtstreekse boeking, via onze site, telefonisch of via e-mail garanderen wij u de laagste prijs.

© 2018 Valckenborgh

3*** Superior Hotel