Half Pension Menu's

<< vorige

Half Pension Menu's

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze halfpension menu's. U kunt bij ons reserveren op basis van halfpension of kiezen voor één van onze arrangementen waarin dit viergangen keuzemenu verwerkt is. Tevens kunt u nog tot 17.00 uur op de dag zelf voor dit menu kiezen.

D

e prijs bedraagt € 27,50 per persoon.


Tijdens Kerstmis en bijzondere evenementen zoals de Amstel Goldrace gelden andere tarieven.



De aanvangstijd is tussen 18.30 uur en 19.00 uur.






Menu van woensdag 18 juli

Kokoskerriesoepje

***

Paling op toast

***

Nasi met kipsaté, atjar en kroepoek

of

Nasi met spiesje van scampis met zoete chilisaus,

atjar en kroepoek

***

Spekkoek met mango-ijs

***





Menu van dinsdag 17 juli

Vichysoisse

Romige aardappel-preisoep, koud geserveerd

***

Kippenpasteitje

***

Kalfslende met jus naturel, krulfrietjes en roerbakspinazie

of
Zeebaarsfilet met hollandaisesaus, krulfrietjes en roerbakspinazie

***

Huisgemaakte parfait van limoncello met rabarber

***



Menu van maandag 16 juli

Cocktail Monica

***

Crèmesoepje van jonge tuinerwtjes met spekjes

***

Beenham met dragonsaus, gebakken rosevalaardappeltjes uit de oven

en gemengde groente

of

Heekfilet met sauce Tartare, gebakken rosevalaardappeltjes uit de oven

en gemengde groente

***

Cheesecake

***




Menu van zondag 15 juli

Groentesoepje

***

Pasta met huisgemaakte pesto

***

Kip Stroganoff met rijst, aardappelkroketjes en broccoli

of

Scampis Stroganoff met rijst, aardappelkroketjes en broccoli

***

Aardbeien Romanov

***





Menu van zaterdag 14 juli

Zwitserse salade

***

Gegratineerd uiensoepje

***

Kalfspicanha met tagliolini met bospaddestoelen en sojaboontjes

of

Bouillabaisse met krieltjes en bospeen

(Franse maaltijdvissoep)

***

Tiramisu

***



Menu van vrijdag 13 juli

Vitello tonnato

***

Heldere kippensoep

***

Gekonfijte eendenbout met orzo en sugar snaps

of

Gebakken zalmfilet met orzo en sugarsnaps

***

Dame Blanche

***



Menu van donderdag 12 juli

Frisse fruitspies met rauwe Italiaanse ham

***

Waterkerssoepje

***

Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus,

frites, erwtjes en worteltjes

of

Zeeduivelmedaillons met bearnaisesaus,

frites, erwtjes en worteltjes

***

Gâteau Misérable met koffiesoesje

***



Menu van woensdag 11 juli

Pittige, oosterse pompoensoep

***

Salade met gebakken spekjes en champignons

***

Biefstuk van de lende met pepersaus en gebakken aardappeltjes

of

Heekfilet met hollandaisesaus en zomergroentjes

***

Yoghurtijs met vers fruit

***

Menu van donderdag 5 juli

Rundercarpaccio met truffel crème

***

Kokospompoensoepje

***

Biefstuk van de zijlende met frites, jus naturel, erwtjes en worteltjes

of

Gebakken zalmfilet met een licht botersausje, crème van pastinaak,

frites en sla

***

Gâteau Misérable met koffiesoesje

***


Menu van woensdag 4 juli

Zwitserse salade

***

Heldere kippensoep

***

Oosterse pasta met gelakte yakitorispiesjes,

sojaboontjes en gegrilde courgette

of

Oosterse pasta met diverse stukjes geroerbakte vis,

sojaboontjes en gegrilde courgette

***

Chocolade soufflé met vanille-ijs

***




Menu van vrijdag 22 juni

Vichyssoise met truffel

***

Gegratineerde champignons op toast

***

Kalfsentrecote van de gril met roerbakasperges

of

Zeebaarsfilet met béarnaisesaus

***

Cheesecake

***



Menu van donderdag 21 juni

Carpaccio met truffelmayonaise, rucola en pijnboompitjes

***

Waterkersroomsoepje

***

Kip Stroganoff met pommes noisesttes

of

Scampi"s Stroganoff met basmatirijst

***

Ys met aardbeien en vanillesaus

***


Menu van woensdag 20 juni

Frisse meloen met Serranoham

***

Pompoensoepje met een oosterse twist

***

Kalfslende met risotto, asperges en krieltjes

of

Heekfilet met risotto, asperges en krieltjes

***

Tiramisu

***




Menu van dinsdag 19 juni

Champignonsoepje

***

Kleine pasta Bolognaise

***

Lendebiefstuk met ravigotesaus, frietjes en zomergroente

of

Vis in tempurabeslag

***

Aardbeien Romanoff

***


Menu van donderdag 7 juni

Rundercarpaccio met truffelcrème en pijnboompitjes

***

Champignonroomsoepje

***

Kip "Mertens" met selderie, wortel en dragonsaus,

aardappelkroketjes, basmatirijst en sojaboontjes

of

Scampi's met gebakken rijst, chilisaus en sojaboontjes

***

Dame Blanche

***


Menu van woensdag 6 juni
Oosters soepje van pompoen

***

Gegratineerde grotchampignons

***

Gekonfijte eendenbout met parelcouscous

of

Kabeljauwfilet met pommes mousseline en een sausje van Limburgse mosterd

***

Huisgemaakte parfait van limoncello met aardbeien

***



Menu van dinsdag 5 juni

Aspergesoepje

***

P

asta Romana

*

**

Varkenshaas met champigonroomsaus en gebakken krieltjes

of

Heekfilet met beurre blanc, erwtjes en worteltje

s

***

Tiramisu

***




Menu van donderdag 17 mei

Carpaccio van rund met truffelmayonaise

***

Kokoskerriesoepje
***
Schnitzel met wedges, ravigotesaus, boontjes met spek

of

Zeebaarsfilet met orzo, Noilly Pratsaus en sojaboontjes

***

Dame Blanche

***




Menu van woensdag 16 mei

Zwitserse kaas-worstsalade

***

Minestronesoepje

***

T

Tamme eendenfilet met roerbakgroente en aardappelmousseline

of

Kabeljauwfilet met limburgs mosterdsausje, worteltjes en gebakken krieltjes

*

**

F

lensje met vanille-ijs

***



Menu van dinsdag 15 mei

Groentesoepje

***

Kippenpasteitje

***

Runderzijlende met broccoli, asperges en krieltjes

of

Bouillabaisse

***

Cheesecake

***


Menu van zaterdag 12 mei

Ham met meloen, aardbeien, crème van balsamico

***
Aspergesroomsoep
***
Krokante kip met gebakken a

ardappeltjes, bonne femme, dragonmayonaise

of

In tempura gebakken vis met gebakken aardappeltjes

***

Verrassingsdessert


***

Menu van vrijdag 11 mei

Kippensoe

p

***

T

oast met gegratineerde champignons en brie

***

E

endenfilet met asperges en krieltjes

of

Zeebaarsfilet met asperges en krieltjes

***

Speculaasbavarois


***


Menu van donderdag 10 mei

Romig champignonsoepje

***

Flammkuchen van de Chef

***

Varkenshaasmedaillons met pepersaus en lentegroentjes
of
Heekfilet met hollandaisesaus, frietjes en ijsbergsla

***

Tiramisu


***

woensdag 9 mei


Italiaanse antipasti
***
Heldere kippensoep
***
Runderbavette met zijn eigen jus en gemengde groentjes
of
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met hollandaisesaus
***
Speculaasbavarois
***



Menu van zondag 7 mei
Wrap met pulled pork
***
Bospaddenstoelenroomsoepje
***
Kip curry met basmatirijst, gemengde salade en pommes noisettes
of
Curry met scampis met basmatirijst
***
Grand dessert
***



Menu van zaterdag 6 mei
Rundercarpaccio met truffelmayonaise
***
Aspergesoepje
***
Grainfed runder-ribeye met crème van pastinaak
of
Sliptongetjes met huisgemaakte frites en ravigotesaus
***
Parfait van zoethout en Irish Coffee
***



Menu van vrijdag 5 mei
Romige champignonsoep
***
Pipe rigate met pittige tomatensaus en kaas
***
Varkenshaasje met rosevalaardappeltjes en lentegroentjes
of
Heekfilet op de huid gebakken met bearnaisesaus
***
Tiramisu
***



Menu van zondag 16 april
Rundercarpaccio met pijnboompitjes en rucola
***
Waterkersroomsoepje
***
Runderstaartstuk met gebakken aardappeltjes, pastinaak en sugar snaps
of
Heekfilet met een licht botersausje, pastinaak en sugar snaps
***
Verrassingsdessert
***



Menu van zaterdag 15 april
Schuimige bospaddenstoelensoep
***
Hartig flensje gevuld met ragout
***
Boerderijeendefilet met aspergerisotto en dragonsaus
of
Zeebaarsfilet met sauce Noilly Prat en aspergerisotto
***
Chocolade soufflé met koffieparfait
***



Menu van van vrijdag 14 april
Heldere kippensoep
***
Spaghetti Bolognaise
***
Varkenshaas met champignonroomsaus met gemengde groentjes en verse frites
of
Sliptongetjes met ravigotesaus, verse frites en gemengde groentjes
***
Tiramisu
***

Bij rechtstreekse boeking, via onze site, telefonisch of via e-mail garanderen wij u de laagste prijs.

© 2018 Valckenborgh

3*** Superior Hotel