Half Pension Menu's

<< vorige

Half Pension Menu's

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze halfpension menu's.

U kunt bij ons reserveren op basis van halfpension of kiezen voor één van onze arrangementen waarin dit viergangen keuzemenu verwerkt is.

T

evens kunt u nog tot 17.00 uur op de dag zelf voor dit menu kiezen.

D

e prijs bedraagt € 27,50 per persoon.



Tijdens Kerstmis en bijzondere evenementen zoals de Amstel Goldrace gelden andere tarieven.



De aanvangstijd is tussen 18.30 uur en 19.00 uur.


Op donderdag 19 december ons restaurant gesloten.





I

n de periode van 22 tot 27 december hebben wij geen halfpension.
Dan gelden alleen de Kerstarrangementen inclusief uitgebreide diners.




Donderdag 12 december


Rundercarpaccio met truffelmayonaise

***

Kerriesoep met een vleugje kokos

***

Diamanthaas met champignonroomsaus,

gebakken aardappeltjes,

rode kool met appeltjes

of

Sliptongetjes met dashibotersaus,

gebakken aardappeltjes en bospeen

***

Tiramisu

***


Menu van woensdag 11 december


Vitello tonnato

***

Minestronesoep

***

Kip Stroganoff met frites, erwtjes en worteltjes, appelcompote

of

Heekfilet met frites, erwtjes en worteltjes, appelcompote, dragonmayonaise

***

Apfelstrudel met vanillesaus

***


Menu van dinsdag 10 december



Consommé Henri IV

Dubbel getrokken groentesoepje

**

*

Kippenpasteitje

***

K

alfslende met gebakken aardappeltjes,

gemengde groente, dragonsaus

of

Zeeduivelfilet met gebakken aardappeltjes,

uien in tempura, dragonsaus

***

Cheesecake met kersen

***


Vrijdag 26 juli


Huzarensalade

**

*

Heldere kippensoep

***

Rosbief van de kogel met eigen jus,

appelcompote, bonne femme, pommes carrées

of

Tonijn van de grill met citroenbotersaus

***

Dame Blanche

***



Donderdag 25 juli


Salade caprese

Italiaanse salade met basilicum, tomaat en mozzarella

***

Gazpacho

Spaanse, koude tomatensoep

*

**

Eendenbout met couscous, ratatouille en gebakken krieltjes

of

Zalmfilet met couscous, ratatouille en gebakken krieltjes

***

T

iramisu

***


Woensdag 24 juli


Zwiterse salade

***

Soep van de dag

***

Kalfsentrecôte met dikke frites, ijsbergsla en dragonsaus

of

Fish and chips met piccalilly en ijsbergsla

***

Cheesecake met aardbeienparfait

***



Maandag 22 juli


Gravad Lachs

Huis gemarineerde zalm

***

Aspergesoepje

***

Boeuf Bourguignon met aardappelkroketjes,

pommes mousseline, erwtjes en worteltjes

of

Z

eebaarsfilet met dashibotersausje,

pommes mousseline, erwtjes en worteltjes

***

Irish Coffee parfait

***

Zondag 21 juli


Rundercarpaccio met truffelmayonaise

***

Champignonsoep

***

Varkenshaasmédaillons met hollandaisesaus,

orzo, fijne groentjes en pommes parisiennes

of

Heekfilet met hollandaisesaus, orzo,

fijne groentjes en pommes parisiennes

***

Flensjes met sinaasappelsaus en vanille-ijs

***


Vrijdag 19 juli


Pastasalade met tonijn

***

Fritattensoep

*

**

Kogelbiefstuk met pepersaus, gebakken krieltjes,

boontjes met sjalotje en spek

of

Zeeduivelfilet met tomaatje gevuld met spinazie

en een licht botersausje

***

Panna cotta met rood fruit

***



Donderdag 18 juli


Kippensoep

***

Chefs Lasagna

***

Rosbief met frites, remouladesaus,

zomergroentjes en witte koolsalade

of

Sliptongetjes met frites, remouladesaus,

zomergroentjes en witte koolsalade

***

Chocolade mousse met advocaat

***



Woensdag 17 juli


Tomatensoep

***

Hartig gevuld flensje

**

*

Limburgs kloostervarken met lintpasta,

bospaddenstoelen en broccoli

of

Spies met scampis met lintpasta,

broccoli en bospeen

***

Brusselse wafel met kersen en slagroom

***




Dinsdag 16 juli


Krabcocktail

*

**

Consommé Henri IV

***

Coq au vin

Kip in rode wijnsaus met uitjes, spekjes,

rozemarijn en rosevalaardappeltjes

of

Vispannetje

***

Apfelstrudel met vanille-ijs

***


Maandag 15 juli


Oosters pompoensoepje

***

Kleine salade met gebakken brie

***

Biefstuk van diamanthaas met roerbakgroente,

pommes parisiennes, gebakken champignons en eigen jus

of

Zeebaarsfilet met een licht botersausje,

roerbakgroente

en pommes parisiennes

***

Crème brulée

***


Zondag 14 juli


Vermicellisoepje

***

Pittige penne

***

Geschnetzeltes met aardappelkroketjes,

gekarameliseerde witlof

en gemengde salade

of

Kabeljauwwang met pommes mousseline en sugar snaps,

gemengde salade

***

Sorbetijs met vers fruit

***



Zaterdag 13 juli


Pittige avocadosalade

***

R

undvleessoepje

***

Italiaanse kip met Serranoham, gremolata,

risotto met asperges

of

Geroerbakte zalm met risotto en asperges

***

Flensje met rabarber

***



Vrijdag 12 juli


Groentesoepje

***

Toast met champignons

***

Schnitzel met bonne femme, remouladesaus en ijsbergsalade

of

Vis van de markt met bonne femme,

r

emouladesaus en ijsbergsalade

***

Dame Blanche

***



Menu van donderdag 11 juli


Cocktail Monica

***

Kokoskerriesoepje

***

Lamsrumpsteak met eigen jus, parelcouscous

met paprika en courgette

en yoghurt met harissa

of

Zeeduivelwangetjes met parelcouscous met paprika

en courgette

en yoghurt met harissa

***

Gâteau Misérable

***



Woensdag 10 juli


Aspergesoep

***

Kippenpasteitje

***

Varkenshaas met champignonroomsaus,

gebakken krieltjes, haricots verts

of

Zalmfilet met hollandaisesaus,

gebakken krieltjes, haricots verts

*

**

Aardbeien Romanov

***




Dinsdag 9 juli


Champignonsoepje

***

Chefs flammkuchen

***

Kip Stroganoff met erwtjes, worteltjes en appelcompote

of

Heekfilet met witte wijnsaus, gekarameliseerde witlof,

erwtjes en worteltjes

***

Irish Coffee parfait met crème anglaise

***




Maandag 1 juli



Aspergeroomsoepje

***

Kleine pasta met gremolata

*

**

Biefstuk van diamanthaas met frites,

gemengde groente en béarnaisesaus

of

Sliptongetjes met frites,

gemengde groente en dragonmayonaise

***

S

orbetijs met meloen

***




Menu van zondag 16 juni


Aspergeroomsoepje

***

Parmigiana di melanzana

Groentelasagna

***

Cassoulet van kip met dragon met pommes noisettes

of

Zeeduivelfilet met basmatirijst en pommes noisettes

***

Dame Blanche

***



Menu van zaterdag 8 juni


Pittige Thaise salade met rundvlees en avocado

***

Aspergeroomsoepje

***

Lamsrumpsteak met rozemarijnjus,

roerbakasperges en

gebakken champignons

of

Kabeljauwwangetjes met orzo en bospeentjes

***

Verrassingsdessert

***



Menu van vrijdag 31 mei


Aspergesoep

***

Kippenpasteitje

***

Runderbavette met béarnaisesaus, frites,

crème van pastinaak en gemengde salade

of

Sliptongetjes met béarnaisesaus, frites,

crème van pastinaak en gemengde salade

***

Dame Blanche

***


Menu van donderdag 30 mei


Pittige pompoensoep

***

Kleine salade met brie, zontomaatjes, spekjes en champignons

***

Varkenshaasmédaillons met cognacroomsaus,

orzo,

pommes noisettes en zomergroentjes

of

Zeebaarsfilet met Noilly Pratsaus,

pommes noisettes,

zomergroentjes en coleslaw

***

Tiramisu

***


Menu van woensdag 29 mei


Champignonroomsoepje

***

Groentelasagna

***

Lamsrumpsteak met rozemarijnsaus,

gebakken krieltjes en roerbakasperges

of

Heekfilet met een licht botersausje,

gebakken krieltjes en roerbakasperges

***

Cheesecake met aardbeitjes

***



Menu van zaterdag 11 mei


Minestronesoepje

***

Champignons in kruidenroomsaus

***

Rundersukade met gebakken aardappeltjes,

mousseline en roerbakasperges

of

Zeebaarsfilet met beurre blanc, mousseline en roerbakasperges

***

Dame Blanche

***



Menu van vrijdag 10 mei



Aspergesoepje

***

Lasagna bolognaise

***

Rundersteak met crème van pastinaak,

sojaboontjes en frites

of

Zalmfilet met crème van pastinaak, sojaboontjes en frites

***

Verrassingsdessert

***




Menu van zondag 5 mei


Kokoskerriesoepje

***


Chefs Flammkuchen

***

Varkenshaas met gebakken krieltjes,

béarnaisesaus,

erwtjes en worteltjes, rabarber

of

Sliptong met gebakken krieltjes,
béarnaisesaus,

erwtjes en worteltjes, rabarber

***

Yoghurt ijs met aardbeien

***



Menu van zaterdag 4 mei


Kippensoep

***


Toast met champignons, gegratineerd met brie

***

Groene curry met kip, basmatirijst, pommes noisettes

of

Groene curry met scampis, basmatirijst, pommes noisettes

***

Verrassingsdessert

***




Menu van vrijdag 3 mei


Champignonroomsoepje

***


Huisgemaakte groentelasagna

***

Gekonfijt eendenboutje met parelcouscous,

courgette en paprika

of

Gebakken zalmfilet met parelcouscous, courgette en paprika

***

Gâteau Misérable met vanillesaus

***





Menu van donderdag 2 mei



Carpaccio met pijnboompitjes en truffeldressing

***

Consommé Henri IV

***

Rundersucade met pommes parisiennes, lentegroentjes en aardappelmousseline

of

Zeebaarsfilet met beurre blanc, pommes parisiennes,

lentegroentjes

en aardappelmousseline

***

Aardbeien Romanoff

***



Menu van woensdag 1 mei


Aspergeroomsoepje

***


Kleine pasta

***

Diamanthaas met eigen jus, frites en gemengde groentjes

of

Heekfilet met hollandaisesaus, frites en gemengde groentjes

***

Dame Blanche

***


Menu van zaterdag 20 april

Klassieke runderbouillon met kervel

***


Chefs Pasta

***

Diamanthaas met béarnaisesaus, coleslaw,

roerbakasperges en pommes parisiennes

of

Z

eebaarsfilet met parelcouscous en pommes parisiennes

***

Cheesecake met bosvruchten en aardbeien

***


Menu van vrijdag 19 april à € 32,50


Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise

***


Aspergesoepje

***

Varkenshaas met champignonroomsaus, frites en gemengde groente

of

Sliptongetjes met ravigotesaus, frites en gemengde groente

***

T

iramisu

***


Menu van zaterdag 13 april



Kipkerriesoepje met een vleugje kokos

***


Huisgemaakte lasagna

***

Risotto met asperges, kabeljauwwang en scamp

i

of

Varkenshaas met champignonroomsaus,

gemengde groente,

frites en ijsbergsla

***

Cheesecake met yoghurtijs

***

Bij rechtstreekse boeking, via onze site, telefonisch of via e-mail garanderen wij u de laagste prijs.

© 2019 Valckenborgh

3*** Superior Hotel