Halfpensionmenu:
4 gangen met bij het hoofdgerecht de keuze tussen vlees en vis.
€ 32,50 per persoon
Dit wordt gereserveerd in ons restaurant met open haard.
U kunt het menu vooraf bij de kamer reserveren of op de dag zelf tot 15:00 uur. Dit laatste op basis van beschikbaarheid.
Op zaterdag 21 en maandag 23 mei is onze keuken gesloten.
Op elke donderdag is onze keuken gesloten.
Tijdens Kerst en bijzondere evenementen gelden andere prijzen.
Menu van zaterdag 23 april
Romig aspergesoepje
***
Gegratineerde champignons op toast
***
Runderdiamanthaas met uien in bierbeslag, frites en pastinaak
of
Heekfilet met béarnaisesaus, frites en pastinaak
***
Rood fruit met sabayon
***
Menu van zaterdag 16 april
Kippensoepje
***
Risotto met gerookte zalm en venkel
***
Heekfilet met frietjes, gemengde groente en hollandaisesaus
of
Rosbief van Aberdeen Angus met frietjes, gemengde groente en hollandaisesaus
***
Dame Blanche
***
Vrijdag 22 mei
Meloen met Italiaanse ham
***
Waterkersroomsoepje
***
Kalfsribeye met gebakken aardappeltjes,
pepersaus en groentjes
of
Heekfilet met beurre blanc saus,
gebakken aardappeltjes
en groentjes
***
Cheesecake
***
Donderdag 21 mei
Crèmesoepje van jonge tuinerwtjes
***
Pittige penne
***
Wagyuburger met truffelsaus, zoete frites,
tomatensla met mozzarella
of
Zeebaarsfilet met orzo en citrusbotersaus
***
Huisgemaakte makaron met mangosorbetijs,
vanillesaus en blauwe bessen
***
Woensdag 20 mei
Heldere kippensoep
***
T
haise avocadosalade met scampi
***
Diamanthaas met bonne femme
of
Zeeduivelfilet met bonne femme
***
Tiramisu
***
Dinsdag 19 mei
G
alia meloen met italiaanse ham
***
Waterkerssoepje
***
Kalfsribeye met echte frites en zomergroentjes
of
Heekfilet met echt frites en zomergroentjes
***
Dame Blanche
***
Romige aspergesoep
***
Flammkuchen
***
Kip curry met rijst en aardappelballetjes
of
Curry met scampis, rijst en aardappelballetjes
***
Cheesecake met frambozensaus
***
Menu van zaterdag 20 april
Klassieke runderbouillon met kervel
***
Chefs Pasta
***
Diamanthaas met béarnaisesaus, coleslaw,
roerbakasperges en pommes parisiennes
of
Z
eebaarsfilet met parelcouscous en pommes parisiennes
***
Cheesecake met bosvruchten en aardbeien
Menu van vrijdag 19 april à € 32,50
Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise
***
Aspergesoepje
***
Varkenshaas met champignonroomsaus, frites en gemengde groente
of
Sliptongetjes met ravigotesaus, frites en gemengde groente
***
T
iramisu
***
Menu van zaterdag 13 april
Kipkerriesoepje met een vleugje kokos
***
Huisgemaakte lasagna
***
Risotto met asperges, kabeljauwwang en scamp
i
of
Varkenshaas met champignonroomsaus,
gemengde groente,
frites en ijsbergsla
***
Cheesecake met yoghurtijs
***