Halfpensionmenu:
4 gangen met bij het hoofdgerecht de keuze tussen vlees en vis.
€ 35,00 per persoon
Dit wordt gereserveerd in ons restaurant met open haard.
U kunt het menu vooraf bij de kamer reserveren
Op elke donderdag is onze keuken gesloten.
In de periode 25 augustus tot 2 september is onze keuken ook gesloten.
Tijdens Kerst en bijzondere evenementen gelden andere prijzen.
Menu van zaterdag 23 april
Romig aspergesoepje
***
Gegratineerde champignons op toast
***
Runderdiamanthaas met uien in bierbeslag, frites en pastinaak
of
Heekfilet met béarnaisesaus, frites en pastinaak
***
Rood fruit met sabayon
***
Menu van zaterdag 16 april
Kippensoepje
***
Risotto met gerookte zalm en venkel
***
Heekfilet met frietjes, gemengde groente en hollandaisesaus
of
Rosbief van Aberdeen Angus met frietjes, gemengde groente en hollandaisesaus
***
Dame Blanche
***
Vrijdag 22 mei
Meloen met Italiaanse ham
***
Waterkersroomsoepje
***
Kalfsribeye met gebakken aardappeltjes,
pepersaus en groentjes
of
Heekfilet met beurre blanc saus,
gebakken aardappeltjes
en groentjes
***
Cheesecake
***
Donderdag 21 mei
Crèmesoepje van jonge tuinerwtjes
***
Pittige penne
***
Wagyuburger met truffelsaus, zoete frites,
tomatensla met mozzarella
of
Zeebaarsfilet met orzo en citrusbotersaus
***
Huisgemaakte makaron met mangosorbetijs,
vanillesaus en blauwe bessen
***
Woensdag 20 mei
Heldere kippensoep
***
T
haise avocadosalade met scampi
***
Diamanthaas met bonne femme
of
Zeeduivelfilet met bonne femme
***
Tiramisu
***
Dinsdag 19 mei
G
alia meloen met italiaanse ham
***
Waterkerssoepje
***
Kalfsribeye met echte frites en zomergroentjes
of
Heekfilet met echt frites en zomergroentjes
***
Dame Blanche
***
Romige aspergesoep
***
Flammkuchen
***
Kip curry met rijst en aardappelballetjes
of
Curry met scampis, rijst en aardappelballetjes
***
Cheesecake met frambozensaus
***
Menu van zaterdag 20 april
Klassieke runderbouillon met kervel
***
Chefs Pasta
***
Diamanthaas met béarnaisesaus, coleslaw,
roerbakasperges en pommes parisiennes
of
Z
eebaarsfilet met parelcouscous en pommes parisiennes
***
Cheesecake met bosvruchten en aardbeien
Menu van vrijdag 19 april à € 32,50
Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise
***
Aspergesoepje
***
Varkenshaas met champignonroomsaus, frites en gemengde groente
of
Sliptongetjes met ravigotesaus, frites en gemengde groente
***
T
iramisu
***
Menu van zaterdag 13 april
Kipkerriesoepje met een vleugje kokos
***
Huisgemaakte lasagna
***
Risotto met asperges, kabeljauwwang en scamp
i
of
Varkenshaas met champignonroomsaus,
gemengde groente,
frites en ijsbergsla
***
Cheesecake met yoghurtijs
***