Half Pension Menu's

<< vorige

Half Pension Menu's

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze halfpension menu's.

U kunt bij ons reserveren op basis van halfpension of kiezen voor één van onze arrangementen waarin dit viergangen keuzemenu verwerkt is.

T

evens kunt u nog tot 17.00 uur op de dag zelf voor dit menu kiezen.

D

e prijs bedraagt € 27,50 per persoon.



Tijdens Kerstmis en bijzondere evenementen zoals de Amstel Goldrace gelden andere tarieven.



De aanvangstijd is tussen 18.30 uur en 19.00 uur.





Ons restaurant is op zondag 12 mei gesloten.


I

n de periode van 22 tot 27 december hebben wij geen halfpension. Dan gelden alleen de Kerstarrangementen inclusief uitgebreide diners.




Menu van zaterdag 11 mei


Minestronesoepje

***

Champignons in kruidenroomsaus

***

Rundersukade met gebakken aardappeltjes,

mousseline en roerbakasperges

of

Zeebaarsfilet met beurre blanc, mousseline en roerbakasperges

***

Dame Blanche

***



Menu van vrijdag 10 mei



Aspergesoepje

***

Lasagna bolognaise

***

Rundersteak met crème van pastinaak,

sojaboontjes en frites

of

Zalmfilet met crème van pastinaak, sojaboontjes en frites

***

Verrassingsdessert

***




Menu van zondag 5 mei


Kokoskerriesoepje

***


Chefs Flammkuchen

***

Varkenshaas met gebakken krieltjes,

béarnaisesaus,

erwtjes en worteltjes, rabarber

of

Sliptong met gebakken krieltjes,
béarnaisesaus,

erwtjes en worteltjes, rabarber

***

Yoghurt ijs met aardbeien

***



Menu van zaterdag 4 mei


Kippensoep

***


Toast met champignons, gegratineerd met brie

***

Groene curry met kip, basmatirijst, pommes noisettes

of

Groene curry met scampis, basmatirijst, pommes noisettes

***

Verrassingsdessert

***




Menu van vrijdag 3 mei


Champignonroomsoepje

***


Huisgemaakte groentelasagna

***

Gekonfijt eendenboutje met parelcouscous,

courgette en paprika

of

Gebakken zalmfilet met parelcouscous, courgette en paprika

***

Gâteau Misérable met vanillesaus

***





Menu van donderdag 2 mei



Carpaccio met pijnboompitjes en truffeldressing

***

Consommé Henri IV

***

Rundersucade met pommes parisiennes, lentegroentjes en aardappelmousseline

of

Zeebaarsfilet met beurre blanc, pommes parisiennes,

lentegroentjes

en aardappelmousseline

***

Aardbeien Romanoff

***



Menu van woensdag 1 mei


Aspergeroomsoepje

***


Kleine pasta

***

Diamanthaas met eigen jus, frites en gemengde groentjes

of

Heekfilet met hollandaisesaus, frites en gemengde groentjes

***

Dame Blanche

***


Menu van zaterdag 20 april

Klassieke runderbouillon met kervel

***


Chefs Pasta

***

Diamanthaas met béarnaisesaus, coleslaw,

roerbakasperges en pommes parisiennes

of

Z

eebaarsfilet met parelcouscous en pommes parisiennes

***

Cheesecake met bosvruchten en aardbeien

***


Menu van vrijdag 19 april à € 32,50


Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise

***


Aspergesoepje

***

Varkenshaas met champignonroomsaus, frites en gemengde groente

of

Sliptongetjes met ravigotesaus, frites en gemengde groente

***

T

iramisu

***


Menu van zaterdag 13 april



Kipkerriesoepje met een vleugje kokos

***


Huisgemaakte lasagna

***

Risotto met asperges, kabeljauwwang en scamp

i

of

Varkenshaas met champignonroomsaus,

gemengde groente,

frites en ijsbergsla

***

Cheesecake met yoghurtijs

***

Bij rechtstreekse boeking, via onze site, telefonisch of via e-mail garanderen wij u de laagste prijs.

© 2019 Valckenborgh

3*** Superior Hotel