Half Pension Menu's

<< vorige


Halfpensionmenu:



4 gangen met bij het hoofdgerecht de keuze tussen vlees en vis.



€ 32,50 per persoon



Dit wordt gereserveerd in ons restaurant met open haard.

U kunt het menu vooraf bij de kamer reserveren of op de dag zelf tot 15:00 uur. Dit laatste op basis van beschikbaarheid.


Op zaterdag 21 en maandag 23 mei is onze keuken gesloten.


Op elke donderdag is onze keuken gesloten.


Tijdens Kerst en bijzondere evenementen gelden andere prijzen.




Menu van zaterdag 23 april


Romig aspergesoepje

***

Gegratineerde champignons op toast

***

Runderdiamanthaas met uien in bierbeslag, frites en pastinaak

of

Heekfilet met béarnaisesaus, frites en pastinaak

***

Rood fruit met sabayon

***


Menu van zaterdag 16 april


Kippensoepje

***

Risotto met gerookte zalm en venkel

***

Heekfilet met frietjes, gemengde groente en hollandaisesaus

of

Rosbief van Aberdeen Angus met frietjes, gemengde groente en hollandaisesaus

***

Dame Blanche

***




Vrijdag 22 mei


Meloen met Italiaanse ham

***

Waterkersroomsoepje

***

Kalfsribeye met gebakken aardappeltjes,

pepersaus en groentjes

of

Heekfilet met beurre blanc saus,

gebakken aardappeltjes

en groentjes

***

Cheesecake

***



Donderdag 21 mei


Crèmesoepje van jonge tuinerwtjes

***

Pittige penne

***

Wagyuburger met truffelsaus, zoete frites,

tomatensla met mozzarella

of

Zeebaarsfilet met orzo en citrusbotersaus

***

Huisgemaakte makaron met mangosorbetijs,

vanillesaus en blauwe bessen

***


Woensdag 20 mei


Heldere kippensoep

***

T

haise avocadosalade met scampi

***

Diamanthaas met bonne femme

of

Zeeduivelfilet met bonne femme

***

Tiramisu

***




Dinsdag 19 mei


G

alia meloen met italiaanse ham

***

Waterkerssoepje

***

Kalfsribeye met echte frites en zomergroentjes

of

Heekfilet met echt frites en zomergroentjes

***

Dame Blanche

***



Maandag 18 mei



Romige aspergesoep

***

Flammkuchen

***

Kip curry met rijst en aardappelballetjes

of

Curry met scampis, rijst en aardappelballetjes

***

Cheesecake met frambozensaus

***



Menu van zaterdag 20 april

Klassieke runderbouillon met kervel

***


Chefs Pasta

***

Diamanthaas met béarnaisesaus, coleslaw,

roerbakasperges en pommes parisiennes

of

Z

eebaarsfilet met parelcouscous en pommes parisiennes

***

Cheesecake met bosvruchten en aardbeien

***


Menu van vrijdag 19 april à € 32,50


Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise

***


Aspergesoepje

***

Varkenshaas met champignonroomsaus, frites en gemengde groente

of

Sliptongetjes met ravigotesaus, frites en gemengde groente

***

T

iramisu

***


Menu van zaterdag 13 april



Kipkerriesoepje met een vleugje kokos

***


Huisgemaakte lasagna

***

Risotto met asperges, kabeljauwwang en scamp

i

of

Varkenshaas met champignonroomsaus,

gemengde groente,

frites en ijsbergsla

***

Cheesecake met yoghurtijs

***

Bij rechtstreekse boeking, via onze site, telefonisch of via e-mail garanderen wij u de laagste prijs.

© 2022 Valckenborgh

3*** Superior Hotel