Half Pension Menu's

<< vorige

Half Pension Menu's

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze halfpension menu's. U kunt bij ons reserveren op basis van halfpension of kiezen voor één van onze arrangementen waarin dit viergangen keuzemenu verwerkt is. Tevens kunt u nog tot 17.00 uur op de dag zelf voor dit menu kiezen.

D

e prijs bedraagt € 27,50 per persoon.

I

ndien vooraf gelijk met de kamer geboekt betaalt u € 22,50 per dag .


Tijdens Kerstmis en bijzondere evenementen zoals de Amstel Goldrace gelden andere tarieven.



De aanvangstijd is tussen 18.30 uur en 19.00 uur.





Menu van donderdag 17 mei

Carpaccio van rund met truffelmayonaise

***

Kokoskerriesoepje
***
Schnitzel met wedges, ravigotesaus, boontjes met spek

of

Zeebaarsfilet met orzo, Noilly Pratsaus en sojaboontjes

***

Dame Blanche

***




Menu van woensdag 16 mei

Zwitserse kaas-worstsalade

***

Minestronesoepje

***

T

Tamme eendenfilet met roerbakgroente en aardappelmousseline

of

Kabeljauwfilet met limburgs mosterdsausje, worteltjes en gebakken krieltjes

*

**

F

lensje met vanille-ijs

***



Menu van dinsdag 15 mei

Groentesoepje

***

Kippenpasteitje

***

Runderzijlende met broccoli, asperges en krieltjes

of

Bouillabaisse

***

Cheesecake

***


Menu van zaterdag 12 mei

Ham met meloen, aardbeien, crème van balsamico

***
Aspergesroomsoep
***
Krokante kip met gebakken a

ardappeltjes, bonne femme, dragonmayonaise

of

In tempura gebakken vis met gebakken aardappeltjes

***

Verrassingsdessert


***

Menu van vrijdag 11 mei

Kippensoe

p

***

T

oast met gegratineerde champignons en brie

***

E

endenfilet met asperges en krieltjes

of

Zeebaarsfilet met asperges en krieltjes

***

Speculaasbavarois


***


Menu van donderdag 10 mei

Romig champignonsoepje

***

Flammkuchen van de Chef

***

Varkenshaasmedaillons met pepersaus en lentegroentjes
of
Heekfilet met hollandaisesaus, frietjes en ijsbergsla

***

Tiramisu


***

woensdag 9 mei


Italiaanse antipasti
***
Heldere kippensoep
***
Runderbavette met zijn eigen jus en gemengde groentjes
of
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met hollandaisesaus
***
Speculaasbavarois
***



Menu van zondag 7 mei
Wrap met pulled pork
***
Bospaddenstoelenroomsoepje
***
Kip curry met basmatirijst, gemengde salade en pommes noisettes
of
Curry met scampis met basmatirijst
***
Grand dessert
***



Menu van zaterdag 6 mei
Rundercarpaccio met truffelmayonaise
***
Aspergesoepje
***
Grainfed runder-ribeye met crème van pastinaak
of
Sliptongetjes met huisgemaakte frites en ravigotesaus
***
Parfait van zoethout en Irish Coffee
***



Menu van vrijdag 5 mei
Romige champignonsoep
***
Pipe rigate met pittige tomatensaus en kaas
***
Varkenshaasje met rosevalaardappeltjes en lentegroentjes
of
Heekfilet op de huid gebakken met bearnaisesaus
***
Tiramisu
***



Menu van zondag 16 april
Rundercarpaccio met pijnboompitjes en rucola
***
Waterkersroomsoepje
***
Runderstaartstuk met gebakken aardappeltjes, pastinaak en sugar snaps
of
Heekfilet met een licht botersausje, pastinaak en sugar snaps
***
Verrassingsdessert
***



Menu van zaterdag 15 april
Schuimige bospaddenstoelensoep
***
Hartig flensje gevuld met ragout
***
Boerderijeendefilet met aspergerisotto en dragonsaus
of
Zeebaarsfilet met sauce Noilly Prat en aspergerisotto
***
Chocolade soufflé met koffieparfait
***



Menu van van vrijdag 14 april
Heldere kippensoep
***
Spaghetti Bolognaise
***
Varkenshaas met champignonroomsaus met gemengde groentjes en verse frites
of
Sliptongetjes met ravigotesaus, verse frites en gemengde groentjes
***
Tiramisu
***

Bij rechtstreekse boeking, via onze site, telefonisch of via e-mail garanderen wij u de laagste prijs.

© 2018 Valckenborgh

3*** Superior Hotel